Echipa Crucial Systems & Services organizează cel mai important eveniment IT din Dobrogea: Rock IT Fest. Evenimentul va avea loc mâine, 9 Mai, la dasKino, Constanța, unde se va da ora exactă în IT.

Potrivit organizatorilor, a treia ediție ETIC (Evenimentul de TehnologieInformatică Crucial) îşi propune să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de SE a României şi vă invită să evadaţi din monotonia biroului şi să pătrundeţi într-o atmosferă de festival!

„Vom avea alături de noi, oameni cheie ai industriei IT. Principalul nostru scop este ca cele mai noi soluții de infrastructură informatică, securitate și printing să ajungă la dumnevoastră și să vă ajute în dezvoltarea proiectelor pe care le demarați. Partenerii noștri principali din România: Palo Alto Networks, Fujitsu, Dell EMC, Kaspersky Lab, Brother, Epson, ESET, Bitdefender, Kyocera, Newline, Microsoft, Sonic Wall, Symantec, Thycotic, Mail Store, Manage Engine“, au mai arătat oficialii Crucial Systems & Services.

Tot potrivit acestora, „la Rock IT Fest veți descoperi că, împreună cu noi, posibilitațile pentru îmbunătățirea și dezvoltarea afacerii dumnevoastră sunt infinite și vă veți reaminti cât de plăcut poate fi să faci totul acompaniat de muzică bună“.Vor fi numeroase surprize și premii pentru cei mai activi participanți. Compania Crucial Systems & Services pune la bătaie un laptop, un telefon de ultimă generație, o bicicletă și multe alte premii surpriză. Totul depinde de atenția și dorința participanților pentru a intra în posesia unui premiu. De asemenea, cei prezenți la eveniment vor fi încăntați cu surprize partenerii Crucial Systems & Services, respectiv: Yuka Mobili, Exclusiv Auto, Crama Histria și Skin Expert.

„Acest eveniment se înscrie în seria de acțiuni în ceea ce privește informarea și conștientizarea cu privire la securitatea informatică, interacțiunea cu modul de viață actual, un mod de viațaceimplicămultădigitalizare, încercând să dăm un răspuns pentru provocările departamentelor IT ale organizațiilor, dar și soluții pentru creșterea competitivității și productivitățiimuncii”, a declarat Cătălin Anghel, director de vânzări al Crucial Systems & Services.

„Succesul poate fi atins doar prin dorință și muncă continuă. Însă, cu siguranță succesul nostru vine impreună cu succesul partenerilor noștri. Așa că, sunte m aici pentru dumneavoastră și vă așteptăm cu drag să descoperim împreună noi soluții informaționale și să conturam noi strategii pentru un business cât mai profitabil“, au mai menționat oficialii Crucial Systems & Services.

Despre Crucial Systems & Services

De peste 21 ani, Crucial Systems & Services este una dintre cele mai performante companii de IT prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate.

„Aducem in fiecare zi soluții cât mai complexe si eficiente pentru cliențiinoștri. Pe piaţa locală Crucial Systems & Services oferă serviciul de Helpdesk 24 ore /zi, 365 zile/an în limba română, unde problemele de service ale clienţilor sunt rezolvate de către o echipă de ingineri cu experienţă, specializaţi atât pe asistenţă hardware, cât şi pe asistenţă software şiconsultanţă IT&C“, potrivit Crucial Systems & Services.