Copilul minune al modei românești, creatorul talentat, apreciat, elogiat la marile festivaluri de modă, care și-a pierdut viața într-un teribil accident de circulație pe un drum de țară din Constanța, a murit abandonat de toți cei pe care el îi considera prieteni, potrivit evz.ro

Răzvan Ciobanu a părăsit lumea extrem de obosit, fiind nedormit de două nopți, amețit de drogurile pe care le consumase, dezamăgit că „prietenii” care chefuiau la mare i-au întors spatele, făcându-se că nu îl văd. EVZ vă prezintă informații exclusive, care arată că, deși Mamaia era plină de persoane din lumea mondenă, designerul a fost lăsat singur în stațiune, umblând disperat în căutarea cuiva care să îi fie aproape.

Filmul morții creatorului de modă Răzvan Ciobanu, de 43 de ani, începe în dimineața zilei de 29 aprilie, la ora 7.15, când un localnic din Săcele, care venise să hrănească animalele de la fermă, a sesizat poliția despre producerea unui accident mortal, un bărbat fiind găsit decedat în afara unui autoturism de lux, proptit într-un copac.

Polițiștii de la rutieră, cu ochiul format de-a lungul anilor în investigarea accidentelor de circulație, au concluzionat, din prima, văzând că victima nu purtase centura de siguranță, că ar putea fi un accident produs pe fondul neatenției la conducere, al vitezei și al oboselii. Vestea că cel mort este creatorul de modă Răzvan Ciobanu s-a răspândit însă cu viteza fulgerului, în toată țara. Șocați de breacking news-urile de la tv, că o vedetă a murit la ei în comună, până și localnicii au dat fuga să îl vadă, înainte să fie ridicat de cioclii.

Citește continuarea pe evz.ro